Beste Chaverleden en sympathisanten,
na de vergadering vorige week met de vertegenwoordigers van de roeiclub hebben we vastgesteld dat het probleem van de baruitbating een verhaal blijkt van twee waarheden.
Wij nemen hier geen stelling in maar moeten verder zoeken naar een oplossing.
Sommigen suggereerden een nieuwe locatie te zoeken. Dit blijkt echter moeilijker dan gedacht. De voordelen die wij momenteel hebben aan de roeiclub zijn: parking, baruitbating en relatief goedkope huurprijs, drie voorwaarden die we nergens vonden.
Daarom gaan we mee met het voorstel van de roeiclub die ons verzekerden dat ze alles zullen doen om de werking van de Chaver vlot te laten verlopen.
Er wordt uitgekeken door de roeiclub naar nieuwe uitbaters maar ook naar een nieuwe formule. Daar ze niet over één nacht ijs willen gaan zal de werking van de bar voorlopig gebeuren door vrijwilligers.
Voor de donderdag zullen we kunnen werken met een vrijwilligersvergoeding. Wij zijn dus op zoek naar iemand die de bar van 19u tot 01u wil open houden. Kan je ons daarbij helpen, ken je zo iemand, het zou welkom zijn.
We gaan dus nog eventjes doorgaan met de situatie zoals ze nu is en hopen dat vanaf november de hemel weer opklaart boven ons lokaal.
Met dank voor jullie aller begrip,
Namens het bestuur,
Martien